Uw woning snel verhuren?

Als verhuurder wilt U altijd onbezorgd en tegen het beste rendement verhuren. Ons klantenbestand van huurders bestaat voornamelijk uit multinationals en expats. Tevens helpen wij ook voldoende Nederlandse gezinnen die zich graag zonder wachtlijst in de stad willen vestigen. Allen met een goede en gezonde financiële draagkracht, dat staat voorop.

Wanneer U Uw woning bij ons aanmeld, maken wij graag even een persoonlijke afspraak. Wij komen bij U langs om alle facetten van de verhuur te bespreken. Wij zetten Uw woning binnen 24 uur online op alle grote verhuurportals, zoals Funda, Pararius, XpatRentals etc. Uw woning wordt op deze manier direct onder de brede aandacht gebracht.

Het verhuren van een woning is maatwerk. Bent U een belegger? Gaat U voor werk of een mooie reis naar het buitenland? Gaat U binnenkort samenwonen? Het maakt voor ons niets uit, wij denken graag met Uw situatie mee en hebben voor elke situatie de juiste oplossing.

Lees verder

Onze voordelen

 • Direct breed onder de aandacht
  Na aanmelding wordt Uw woning direct aangemeld bij alle grote woonportals. Direct volledige exposure dus
 • Persoonlijk advies
  Graag komen wij bij U langs om alle stappen van het verhuur traject door te nemen. Advies over prijs, huurperiode, puntentelling, energielabel etc.
 • Experts in het huurrecht
  Vanuit onze vereniging werken we samen met uitstekende huurrecht advocaten. Zo zijn onze huurcontracten altijd up-to-date en worden deze aangepast aan de veranderingen in de markt.
 • Screening van huurders
  Niets zo erg als een onbetrouwbare huurder. Daarom doen wij een antecedenten onderzoek en een huurders check.
Zet mijn woning online

Uw woning direct online?

We plaatsen Uw woning direct online op alle grote verhuurportals: o.a. Funda, Pararius, XpatRentals
Geef Uw gegevens door en Uw woning staat vandaag nog online!
Zet mijn woning online

Onze klanten

Uw woning direct
onder de aandacht?
Klik hier!